Hjelmeland Bygg er stolt forhandler av Saltdalshytta. Nå kan du få din egen Saltdalshytte i Ryfylke.
Saltdalshytta er en kvalitetsleverandør som de fleste kjenner til. De har i en årrekke levert hytter som er designet for norsk natur og klima. Hyttene kan tilpasses slik at du får antall soverom og kvadratmeter som passer ditt behov.

Kvalitet i alle ledd
Saltdalshytta har siden starten i 1979 hatt fokus på at hyttene skal være av høy kvalitet. Vi i Hjelmeland Bygg har dyktige fagfolk som bygger hytta for deg. Du får kvalitet fra A-Å! Dette samarbeidet gir deg som kunden en hytte din familie kan bruke i generasjoner fremover.

Tid til å være sammen
På fredag etter jobb pakker mange familier bilen og setter kursen mot hytta. De reiser til fine og rolige omgivelser og et avbrekk fra den travle hverdagen. I Ryfylke får du en hytte du kan bruke gjennom alle sesongene. Gå på langrenn om vinteren eller reis til Sauda eller Gullingen skitrekk. Når snøen smelter kan du gå på turer i den fine naturen og kjenne varmen fra vårsolen i hytteveggen. På sommeren kan du bade både i sjø og vann.
Når gradestokken og kalenderen viser høst kan du gå lange turer. Nyt høstlige turer for å finne blåbær eller en ny fjelltopp. Etter en tur ut er det herlig å komme inn å kjenne varmen fra peisen. Kos dere innendørs med noe varmt i koppen mens dere spiller brettspill og skaper gode minner med familien.

Vi i Hjelmeland Bygg kan oppfylle din hyttedrøm.
Saltdalshytta tilbyr ulike hytteserier. Du kan selv bestemme hvilke tilvalg du ønsker. Noen ønsker flere soverom, andre bytter dem ut med et gjestetoalett, innvendig bod eller kanskje en sauna. Les videre for å se hvilken hytte som passer best for deg.

Hytteserier

Smart
Smart-serien har fått navnet nettopp fordi denne hyttemodellen har smarte løsninger. Hytta er svært arealeffektiv og har fleksible romdelinger. Her får du et stort loft i hele den øverste etasjen som kan brukes til soverom eller loftstue. Det er et perfekt oppholdssted for barna. Velg mellom store glassflater eller tradisjonelle sprossevinduer.

Aurora
Hyttene i Aurora-serien har store vindusflater fra gulv til tak. Det slipper inn mye naturlig lys i hytta. Store vinduer lar deg beundre naturen utenfor. I Aurora-serien kan du også velge å ha hems i øverste etasje. Ved å flytte noen av soveplassene til den øverste etasjen kan rommene nede brukes til det du måtte ønske.

Nova
De mest moderne hyttene finner du i Nova-serien. Stilige funkishytter med store vinduer! Nova-hyttene er en fryd for øyet. Både sett utenfra, men ikke minst naturen du kan oppleve fra din egen stue.

Sjekk ut katalog fra Saltdalshytta